Karrier coaching

 • Váltanál, de nem tudod merre tovább?
 • Úgy érzed elfáradtál?
 • Munkahelyváltás előtt állsz?
 • Nem érzed a helyeden magad?
 • Nem tudod merre indulj el?
 • Lehet, hogy nem a neked való pályán vagy?
 • Alkalmazotti lét vagy vállalkozás?

karrier coaching

Mindennapi életed során bármikor szembe jöhet veled olyan történés, ami megállít és elbizonytalanít. Ez az a pont, amikor úgy érzed, ezen egyedül nem tudsz továbblendülni. Néha mindannyian azt érezzük, kezd a probléma nagyobbá válni, mint mi magunk. Ismered az érzést?

Mi történne, ha a problémákra ezentúl nem problémaként, hanem lehetőségként tekintenél?

…és meglovagolva a hullámot egy sokkal szebbet, sokkal nagyobbat alkotnál, mint ami előtte volt?

Neked szól a karrier coaching, ha

 • Munkahelyváltás előtt állsz, és tanácstalan vagy
 • Fáradt és demotivált vagy, érzed a kiégés szelét magadon
 • Keresed még miben vagy igazán jó
 • Szeretnél ránézni, mik az erősségeid
 • Alkalmazotti létből vállalkozáson töröd a fejed
 • Munkahelyi konfliktusod van

Vedd fel velem a kapcsolatot

Mi fog változni a találkozásunk után az életedben?

Dolgozni fogunk rajta, hogy megtaláld a helyed a munka világában. Feloldjuk a gátló blokkjaidat. Feltérképezzük az energiarabló és energiát adó tevékenységeidet, majd ezek segítségével megnézzük, mi az amit el lehet hagyni, és mi az amire érdemes ráerősíteni. Tudatosítjuk az irányt, majd átnézzük és kialakítjuk az énmárkádat, mellyel teljes magabiztossággal haladhatsz előre.


Milyen tapasztalatom van hozzá?

Pályám során voltam alkalmazott, voltam vállalkozó, kipróbáltam több szakmát és munkastílust. Voltam beragadt állapotban, álltam én is a startvonalnál tanácstalanul, kezdőként és újrakezdőként… és volt olyan, amikor egyáltalán nem voltam abban biztos, hogy jó az amerre haladok csak haladtam. A tanulási vágyam és a kitartásom vitt előre. Végigjártam azt az utat, amire készülsz.

Brandépítői tapasztalatom segítségével tudok segíteni profilod, portfóliód, önéletrajzod és motivációs anyagaid létrehozásában, hogy magabiztosan lépj közelebb az álom munkához, legyen az bármilyen státuszbeli munka is.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Mi az a coaching?

A coaching egy olyan kreatív segítő és fejlesztő folyamat, amely célja a tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.

Rövid coaching beszélgetés egy rajzfilmben elrejtve. Kiválóan reprezentálja, hogyan hat a módszertan a gondolkodásunkra. Avagy hogyan coacholj egy vikinget?

Kinek való a coaching?

A coaching célja a mentálisan egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy csak önmagukat bizonyos területeken fejleszteni kívánó emberek támogatása. Ha szeretnél előrelépni és ehhez segítségre van szükséged, a coaching pont neked való!


Hogyan dolgozik a coach?

A coaching során nem adok közvetlenül tanácsot. Kérdésekkel, játékos és kreatív technikákkal segítelek hozzá a válaszok megtalálásához. A jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrálunk a közös munka során.


Mi az a life coaching – azaz életvezetési tanácsadás?

A coachingnak ez a fajtája az értékek és jövőkép tisztázásáról, illetve az egyéni célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy a kliens kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Az életvezetési coaching során segítek tisztázni, mit akarsz az élettől, támogatlak és bátorítalak az átalakulásod során. Az életvezetési tanácsadás többek között kommunikációval, konfliktuskezeléssel, motivációval, életmóddal, pályaválasztással, munkahelyváltással, beilleszkedéssel összefüggő megoldásokra, feladatokra összpontosít.


Mi az a karrier coaching?

A karrier coaching az elhelyezkedés segítése mellett akár nagyobb ívű karrier váltásra is felkészít. Amikor nemcsak arról van szó, hogy a szakterületeden maradva például magasabb munkakörbe lépsz, vagy munkahelyet cserélsz, hanem szakterületet vagy életpályát is válthatsz általa. Például, pénzügyről HR-re, személyi asszisztensből grafikussá, alkalmazottból vállalkozóvá, stb.


Mikor ajánlott a coaching?

Ajánlom a coachingot akkor, ha szeretnél fejlődni, életedben előrelépni. Nagy segítség munkahelyi elakadás esetén, vagy magánéleti problémák megjelenésekor. Amikor úgy érzed, mások nem értik meg amit mondasz nekik, egy coach segítségével fel tudod térképezni az okát, és meg tudod keresni, hogyan léphetsz túl rajta. Tipikus coaching téma az időmenedzsment, a mindennapok szervezése, vagy a karrierbeli elakadások. Illetve ha rengeteg önfejlesztő könyvet olvasol, mégsem látod hasznát, akkor érdemes lesz kipróbálnod az olvasottakat a gyakorlatban is. Ebben is tud a coach segítő kezet nyújtani.

Mi történik az üléseken?

Leginkább beszélgetni fogunk. Beszélgetni fogunk rólad, a céljaidról, és mindenről amit úgy gondolsz, megosztanál velem azért, hogy tudjalak támogatni. Illetve még többről is… Kérdések és különböző gyakorlatok segítségével megmozgatjuk az agyad, beindítjuk a fantáziádat. Ezáltal inspirálódsz majd arra, hogy te magad keresd meg a saját megoldásod. A coaching egy olyan kreatív folyamat, amiben a coach támogatásával a lehető legtöbbet tudod idővel kihozni magadból.

Egy szemléletes képpel ábrázolva olyan, mint egy kifestő. Hiszen a problémáinkat többnyire szürkének és nyomasztónak látjuk. Feladatom, hogy megmutassam neked a színes ceruzákat és segítsek rájönni arra, hogyan lehet a te képed olyan szép színes, amilyennek te látni szeretnéd. Megmutatom a színes ceruzákat, viszont tudd, hogy színezned neked kell! Ez egy olyan ígéret, ami által igazán magadénak fogod érezni azt a képet, amit alkottál.

karrier coaching

Szóval miért is írom mindezt le? Azért, mert a karrier coachingban coaching eszközökkel tudok neked segíteni abban, hogy előrébb juss a saját életedben.

A megoldás ott van benned!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Klikk ide!