Hogyan dolgozom?

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk együttműködni, vannak bizonyos keretek, amiket érdemes átbeszélnünk, mielőtt munkához látunk.

1. Hogyan tartjuk a kapcsolatot?

A munkám jelentős része személyes találkozókból és elmélyült tervezésből áll, így ennek érdekében az e-mailes kommunikációt tartom célszerűnek. Tehát kérdés vagy kérés esetén a sandor@tolvajsandor.hu e-mail címen fogsz elérni a leggyorsabban. Ha az e-mail nem lehetséges számodra, úgy skype-on és telefonon is elérhető vagyok.

2. Milyen határidővel vállalok munkákat?

Célom, hogy a leghatékonyabb és legprofibb terméket állítsam a szolgálatodba, így egyszerre korlátozott számú projekten dolgozom. Ebből kifolyólag SOS projektekben nem tudok segíteni.

Az általam vállalt ésszerű határidő 10 munkanapnál kezdődik. Weblap esetén az árajánlat elfogadásától számított 30 napos határidővel tudok dolgozni. Ebből az első két hét a vállalkozásod megismerése, igényfelmérés, design javaslat, tervezés, fejlesztés, tartalom feltöltés. A további két hét pedig a tesztelés, hibajavítás, módosítás kérések feldolgozása, kitelepítés, betanítás.

A fenti határidőt jó és gyors egymás közötti kommunikáció (max. 24 Órás e-mail fordulta) esetén tudom garantálni.

3. Milyen garanciát vállalok a munkámra?

Természetesen a munkám során leadott anyagért garanciát vállalok. Azaz, amennyiben utólagosan kiderül, hogy az én hibámból, valamelyik funkció hibásan működik, vagy hogy a grafikai anyagaimban valami hiba maradt, akkor garanciálisan, ingyen javítom azt.

Ez a fajta garancia grafikánál és designnál a hibákra vonatkozik és nem az utólagos finomításokra, módosításokra. A grafikai tervezés során a terv végső elfogadását megelőzően lehetőség van három módosítási körrel a designt a végső formájára csiszolni, ahol egy módosítási kör egy elküldött e-mailt, vagy egy telefonhívást jelent. A három módosítási körön felül történő további igényeket nettó 8000 Ft / óra összegért tudom elvégezni.

Weblap esetén fél év technikai garancia jár az elkészült weblaphoz a hibák javítására, karbantartásra, supportra. A féléves garancába nem tartozik bele a honlap tartalmi menedzselése és a további fejlesztési igények ingyenes elkészítése. Ezeket óradíjas elszámolással készítem havonta összesítve, kiszámlázva a weboldal karbantartás és weboldal készítés szolgáltatásom keretein belül.

4. Hogy néz ki egy általam összerakott WordPress weboldal?

Weblapjaim elkészítésekor a WordPress tartalomkezelő rendszer használom. A WordPressről itt olvashatsz bővebben.

Alapvetően én a webfejlesztés híve vagyok. Amikor vásárolt WP sablont ajánlok, akkor valójában annak a html verzióját ajánlom ki, ami csak a designt tartalmazza. Tehát nem WordPress, hanem html sablon. Ebből készítek WP sablont a megfelelő programkódok html sitebuildjébe illesztve. Ez lehetővé teszi azt, hogy a honlap csak azokat a funkciókat fogja tartalmazni, amire szükséged van. Gyorsabb, biztonságosabb, és lényegesen könnyebben megtanulható – sallangtól mentes.

Bővítményeket illetően weblapgyorsító plugint, spamszűrőt, kontakt formot, kép optimalizálót, biztonsági bővítményt, és egyéb fejlesztést segítő bővítményt használok.

5. Milyen árakkal dolgozom?

Mivel minden megrendelés és megrendelő egyedi, így a megrendelt munkára személyre szabott árajánlatot nyújtok át egy előzetes igényfelmérést követően. Az elvégzett feladatokról mindig pontos elszámolást adok adott feladatonként. Folyamatos együttműködés esetén hó végi összegzésként is.

Amikor olyan szolgáltatást javaslok, aminek “anyagára” van például tárhely, stb… tehát amit nem nekem fizetsz, abban az esetben mindig az adott szolgáltatóval szerződsz le, viszont segítek annak az elintézésében, hogy neked, mint informatikai területen nem jártas felhasználónak a legkevesebb technikai akadályod és kérdésed lehessen – ezáltal élvezhesd annak használatát.

A honlap tervezést beszélgetéssel indítom, ahol felmérem az igényeket, megismerkedem a vállalkozással. Ennek megfelelően teszek javaslatot egyedi, vagy vásárolt sablon alapú designra, és adom ki a pontos árat.

Ha kíváncsi vagy saját ötleted várható költségeire, vagy együttműködnél velem egy coaching folyamatban, vedd fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben coaching és tanácsadói áraimra vagy kíváncsi, látogasd meg ezt az oldalt: https://tolvajsandor.hu/hogyan-dolgozom/

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Klikk ide!