Hogyan dolgozom?

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk együttműködni, vannak bizonyos keretek, amiket érdemes átbeszélnünk, mielőtt munkához látunk.

1. Hogyan tartjuk a kapcsolatot?

A munkám jelentős része személyes találkozókból és elmélyült tervezésből áll, így ennek érdekében az e-mailes kommunikációt tartom célszerűnek. Tehát kérdés vagy kérés esetén a sandor@megjelenesmentor.hu e-mail címen fogsz elérni a leggyorsabban. Ha az e-mail nem lehetséges számodra, úgy skype-on és telefonon is elérhető vagyok. Ha nem veszem fel a telefont, visszahívlak.

2. Mi fog történni a kapcsolatfelvétel után?

Az üzeneted beérkezése felveszem veled a kapcsolatot, és megbeszélünk egy találkozót ahol átbeszéljük mire van szükséged.

Ha tanácsadói vagy coaching folyamatba kezdünk bele, az első alkalommal tisztázzuk a részleteket, együttműködésünk kereteit, majd ezt írásba fektetve egy szerződés formájában el fogom számodra küldeni.

Amennyiben weboldal készítéssel, vagy arculattervezéssel keresel meg, abban az esetben is szükség van egy első találkozásra, ahol is megnézzük a pontos igényeidet, javaslatot fogok tenni a megvalósításra, felmérem a jelenlegi helyzetedet, és céljaidat.

A tervezési szakaszban többször egyeztetünk e-mail-ben vagy szóban a folyamatot illetően. A tervek elfogadása után felépítem a megbeszélt kommunikációs elemeket és weblapot az átadott tartalmak alapján. Mindent követhetővé teszek számodra folyamatos konzultációval, illetve weblap esetén egy demo tárhelyen. Ha minden az elképzeléseid szerint halad és elégedett, élesítem az anyagokat, majd weblap esetén egy gyors tréning során megmutatom, hogyan működik az adminisztrációs felület.

Elkészítés várható munkaideje: 30 nap (árajánlat elfogadásától számítva)

3. Milyen határidővel vállalok munkákat?

Célom, hogy a leghatékonyabb és legprofibb terméket állítsam a szolgálatodba, így egyszerre korlátozott számú projekten dolgozom. Ebből kifolyólag SOS projektekben nem tudok segíteni.

Az általam vállalt ésszerű határidő 10 munkanapnál kezdődik. Weblap esetén az árajánlat elfogadásától számított 30 napos határidővel tudok dolgozni. Ebből az első két hét a vállalkozásod megismerése, igényfelmérés, design javaslat, tervezés, fejlesztés, tartalom feltöltés. A további két hét pedig a tesztelés, hibajavítás, módosítás kérések feldolgozása, kitelepítés, betanítás.

A fenti határidőt jó és gyors egymás közötti kommunikáció (max. 24 Órás e-mail fordulta) esetén tudom garantálni.

4. Milyen árakkal dolgozom?

Általános konzultációs óradíjam 12 000 Ft – ez érvényes már az első találkozásunkra is, amit a helyszínen készpénzben, vagy utalással tudsz majd rendezni.

Mivel minden megrendelés és megrendelő egyedi, így a megrendelt munkára személyre szabott árajánlatot nyújtok át egy előzetes igényfelmérést követően. Az elvégzett feladatokról mindig pontos elszámolást adok adott feladatonként. Folyamatos együttműködés esetén hó végi összegzésként is.

Amikor olyan szolgáltatást javaslok, aminek “anyagára” van például tárhely, stb… tehát amit nem nekem fizetsz, abban az esetben mindig az adott szolgáltatóval szerződsz le, viszont segítek annak az elintézésében, hogy neked, mint informatikai területen nem jártas felhasználónak a legkevesebb technikai akadályod és kérdésed lehessen – ezáltal élvezhesd annak használatát.

A közös munkát beszélgetéssel indítom, ahol felmérem az igényeket, megismerkedem a vállalkozással. Ennek megfelelően teszek javaslatot egyedi, vagy vásárolt sablon alapú designra, és adom ki a pontos árat.

5. Hogyan működöm coachént/tanácsadóként?

A coaching egy olyan támogató, segítő folyamat, amiben a benned lévő erőforrásokkal fogunk dolgozni, így a megoldás mindig a tiéd, én pedig segítek neked eljutni oda. Mivel ez egy cselekvés orientált módszer, a célod elérésében kiemelkedően fontos az általad elvégzett munka.

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk együttműködni, vannak bizonyos keretek, amiket érdemes átbeszélnünk, mielőtt munkához látunk.

 • Az üléseken diszkrét, modern környezetben találkozunk.
 • A hatékony munka érdekében kizárólag személyes találkozással vállalok coachingot.
  A veszélyhelyzet ideje alatt Messengeren, illetve Skypeon találkozunk.
 • Amiről beszélünk, az maradéktalanul köztünk marad, minden esetben titoktartásra szerződünk. Természetesen szíved joga, hogy a saját folyamatodról kivel mennyit beszélsz, viszont a magam részéről garantálom, hogy ami a szobában elhangzik, azt nem fogom tovább adni senkinek.
 • Az együttműködés során rendszeres a házi feladat, ami lehet egy ajánlott könyv elolvasása, egy a témához kapcsolódó videó megnézése, vagy egy konkrét gyakorlat. Ez mind a te haladásodat szolgálja. Az ülések legtöbbször irányt adnak a fejlődésedhez, viszont igazi munka két ülés között zajlik.
 • A coaching folyamatban meghatározott rendszerességgel találkozunk. Ennek leggyakoribb periódusa a heti találkozó. Ez azért van így, hogy az együtt töltött alkalmak között legyen elég időd dolgozni magadon és átgondolni azt, amiben éppen benne vagy. A rendszeresség pedig azért fontos, mert a nevében is benne van: ez egy folyamat.
 • 60 és 90 perces üléseket tartok, ez minden esetben a folyamattól és a kettőnk közötti megállapodástól függ.
 • Ha szeretnéd lemondani az időpontodat, azt az ülésünk előtt legalább 24 órával tedd meg. Amennyiben 24 órán belül mondod le, úgy az ülés díját ki fogom számlázni feléd.
 • A folyamat során e-mailben megoszthatsz velem tapasztalatokat, illetve tehetsz fel kérdéseket.
 • Kérlek, pontosan érkezz az időpontodra, mert az idő a tiéd, és be kell fejeznünk a közös munkát az óra elteltével, hiszen a következő kliens ideje is sérthetetlen.
 • A folyamat során előfordulhat, hogy úgy érzed, elfáradtál, eleged van. Ez általában akkor van így amikor egy nehéz témához értünk. Amikor ezt érzed, kérlek jelezd, mert ez egy nagyon fontos információ a haladás szempontjából.
 • A folyamat végén mindig van egy záró alkalom, ahol megünnepeljük a sikereinket. Összefoglaljuk, hogy milyen célokat sikerült elérnünk a munka során.
 • Ha a folyamat befejezése előtt kiszállnál, akkor is fontos lekerekítenünk azt ahol éppen tartunk. Itt átbeszéljük azt is mi az oka annak, hogy kis szeretnél szállni – ezért egy záró alkalom mindenképp van.

Kíváncsi vagy milyen velem együtt dolgozni?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Klikk ide!